Lemlästaren
Allt om hat
Zac O'Yeah
85:-


Roman
(1 Mb i pdf för tex skärmläsning)
(376 Kb för handdatorn)



Namn:

Mailadress:


Jag beställer ebok enligt shareware-principen och betalar 85 kr/titel till PG 119 76 62 - 8 och sätter upp Serum som betalningsmottagare. Detta gör jag senast i samband med att jag betalar resten av min räkningar under slutet av månaden
(eller när jag nu betalar dem).

Boken levereras inom 24 timmar
till din mail i form av e-bok

Här är min adress:

Gatuadress

Postnummer och postadress


Ev. annat land än Sverige


Kommentarer?


Jag betalar men skicka boken till min kompis
på den här adressen





Presentation av Allt om hat:
(Utgiven med stöd av Statens kulturråd)

”Detta är en av de bästa böcker jag läst på trettio år. Ja, det finns förstås andra också. Men denna roman är bäst. Detta är ett påstående. Påståenden är ju som bekant väldigt svajiga. Så i fallet ’andra romaner’ är det bara ett vanligt påstående. I fallet Allt om hat är det en sanning som träffar mig i ryggen som ett framrusande tåg. Jag råder inte över den. Romanen Allt om hat är självlysande, omöjlig att ignorera. Den är som honung. Om den inte blir publicerad och möjlig att läsa för alla kommer den bryta sig ur sin form och materialiseras framför oss för den har så stark angelägenhetsgrad. Den kommer att ristas in i hjärnbarken hos alla på hela jorden. Vi skulle äntligen bli sant och vackert globaliserade.”

Författarinnan Ann-Marie Ljungberg - Göteborgs-Posten



Kai är en poet på gränsen till genombrott – eller sammanbrott. Emma är konstnär, kvinnan i alla mäns liv och ständigt undflyende. Pontus är nihilist. I en rasande pendelrörelse mellan Göteborg, Stockholm, Svartmåla på svenska landsbygden, och ett mystiskt, bisarrt Indien, slungas Kai som en missil från en katastrof till nästa.

Allt om hat skildrar livet som det kunde levas i Sverige under de sista två decennierna av 1900-talet, och fångar den känsla av desperation och panikångest som tycks gro under välfärdssamhällets krakelerade yta. ALLT OM HAT försöker att definiera en övergångstid i vår moderna historia - en fas när människan som art måste omdefiniera sina funktioner och levnadsmönster i relation till en värld som inte liknar någonting vi tidigare upplevt.