Min novell
en antologi

Köp
Min novell
Idépresentation:
Min novell I

Hade dåligt samvete. Grundtanken med Serum var att ge ut alla som skrivit med seriösa intentioner.
Inte leka smakdomare eller tänka i ekonomiska banor.

Naivt. Hade inte den blekaste aning då om hur pass stora mängder med manus som skulle överskölja det lilla e-boksförlaget Serums redaktion. En snöboll i helvetet hade sportsligare chans än min grundfilosofi. Blev till att bli lika ogin som alla andra. Grovsålla, finsålla och sålla med hjälp av slumpen. Periodvis har det kommit in över trettio manusförslag om dagen, som mest då.

De manus som skickades in under dessa perioder kan ha varit hur bra som helst.
De blev ändå, i stort sätt, per automatik refuserade.

Därför. Tänkt till. Varför inte ge ut novell-antologier? Där enda villkoret för att få vara med, är att skribenten kan intyga för sig själv att han/hon gjort något som den personen kan stå för och vill förmedla till andra. Sen att det är på max 8 A4-sidor.

Skickade ut ett utskick om detta till Serums medlemmar. Det rasade in noveller. Vart så skoj, så jag kastade mig in i det arbetet. - Och faktiskt! Mindre än fyrtiotimmar efter det att grundidén först formulerades ner på ett papper, så var e-boken klar för försäljning på sidan!

Sånt går bara att förverkliga i e-bokens underbara värld!

Författarpresentationer:
Anna Wahlström
Cassie
Bengt O Björklund
Anette Blomberg
Bill Persson
Emil Gejrot
Ann-Marie Stålgren*2
Hans Widell
Beatriz Quevedo de Hansen
Charlotte Ekbom
Annelie Salminen
Christina Lindqvist
Ina Jedström
Min novell I
-
en antologi

Bokpresentation:
Min novell I
I den första av MIN NOVELL I, världens mest demokratiska bok, kan du läsa om:
Historien bakom skriket i skogstjärnen, om hur vi föds och dör i spegellabyrinten, framtidens ”dokussåpa”, läsa suggestiv kvinnlig erotik, om den nya fysiken och dess konsekvenser, om den konstiga känslan av att dö, få bra flugfisketips, meditera och vegetera på en parkbänk, hur det kan vara att ta farväl, en guldfisk berättar om hur det egentligen är att vara en guldfisk, att titta på kyssar, hur en allvarlig sjukdom dödar kärleken men inte den stora kärleken och hur det känns att vinna en novelltävling.


Se omslaget som stor bild:

Min novell
Min novell